Termeni si conditii

Masinile inchiriate va sunt oferite fara limita de kilometri, exceptie fiind perioada 1-3 zile cand exista o limita de 300 km pe zi. In cazul in care depasiti limita impusa de noi se plateste 2 EUR/100km depasita. 
In preturile afisate pe website intra toate asigurarile si taxele (RCA, CASCO,TAXA DE DRUM etc.).

Spalarea masinii este inclusa in pret atat la predare cat si la returnare.

Livrarea in Bucuresti si la aeroportul Baneasa si Otopeni este gratuita in intervalul de lucru 6:00-22:00, altfel se percepe o taxa de 10 eur.

Plata pentru inchirierea masinii si pentru garantie se face la primirea masinii in EUR, RON, USD sau cu card-ul. In cazul in care platiti cu cardul va rugam sa precizati la observatii in momentul efectuarii rezervarii.          

La preluarea masinii trebuie lasata o garantie cuprinsa intre 200 si 1000 de euro(in functie de model) care va fi returnata sau deblocata de pe card la recuperarea masinii in bune conditii.

Este necesar ca la inchirierea masinii sa aveti cu dumneavoastra copie dupa pasaport sau buletin identitate si permis de conducere.

Pe contractul de inchiriere sunt permisi 2 soferi aditionali, gratuit.

Toate masinile inchiriate de firma noastra sunt in stare tehnica si estetica foarte buna.

O zi de inchiriere inseamna 24 de ore. Depasirea cu 2 ore nu este taxata. Peste 4 ore se percepe inca o zi de inchiriere.

Combustibilul nu este inclus in pret, clientul avand obligatiasa predea masina cu aproximativ aceeasi cantitate de combustibil cu care i-a fost livrata. In caz contrar se platese 2 eur/litru de combustibil lipsa.

In cazul in care apar probleme cu masina inchiriata de dumneavoastra va asiguram inlocuirea acesteia gratuit in 24 de ore, oriunde in tara.

Pentru parasirea tarii cu masina inchiriata este necesar sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie toate asigurarile si imputernicirile de care aveti nevoie.

 

 Firma face tot posibilul pentru a-si satisface clientii prin cele mai exigente standarde de calitate. In cazul in care independent de vointa noastra masina rezervata nu mai este disponibila, puteti primi o masina din aceeasi clasa la acelasi pret sau mai mic, sau o masina din clasa superioara la pretul convenit initial. In cazul unei rezervari a unei masini cu cutie automata masina va fi tot cu cutie automata. In cazul unei masini initiale manuale, masina poate fi cu cutie automata(daca se doreste).

In cazul unor avarii rezultate din vina dumneavoastra, se poate retine o parte sau tot depozitul, in functie de gravitatea avariei produsa autoturismului. De regula se percep 30 de eur/elementul avariat(exemplu aripa).

In cazul in care conducatorul auto a consumat bauturi alcoolice este responsabil de toate avariile produse autoturismului, iar raspunderea nu se mai limiteaza doar la depozitul de siguranta lasat la inchirierea masinii, el suportand integral toate costurile de reparatie ale masinii.

Livrarea si predarea autoturismului se face la data si locul stabilite de comun acord de ambele parti .
Prelungirea contractului se face doar cu acordul prealabil al firmei, care trebuie anuntata cu cel putin 24 de ore inainte de expirarea contractului. Orice intarziere neanuntata mai mare de 4 ore poate duce la suspiciunea de furt. In acest caz politia poate fi anuntata..

In caz de accident este necesara anuntarea imediata a firmei de inchirieri masini la numarul de telefon de pe contract.