Ajutor

Mai jos aveti cel mai des intalnite intrebari ale clientiilor nostri. Daca aveti alte nelamuriri va rugam sa apelati cu incredere serviciul Suport Clienti valabil non-stop online si telefonic. Un operator va solutiona intrebarile si cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Raspuns:

Pentru a inchiria o masina de la Airport Rent a Car aveti nevoie de 2 acte de identificare: buletinul sau pasaportul si permisul de conducere. Copiile sau fotografiile documentelor se vor trimite prin e-mail sau se vor face in momentul livrarii masinii. De asemenea aveti nevoie de actele in original la incheierea contractului de inchiriere.

Raspuns:

Daca intampinati orice problema tehnica/mecanica a masinii sau ati luat parte la un accident va rugam sunati imediat la numarul de contact al companiei noastre si incercati sa va pastrati calmul cat echipa noastra va interveni pentru a rezolva problema.

Raspuns:

Masina se poate livra si preda la orice adresa din Bucuresti si in locatiile disponibile. Acestea le gasiti pe website-ul nostru. Pentru livrare sau predare in orice alta locatie se va plati o taxa in plus care se va comunica in momentul rezervarii masinii.

Raspuns:

Pentru a extinde perioada de inchirere a masinii va rugam sa sunati sau sa trimiteti un e-mail la WLC RENT Suport Clienti, serviciu disponibil non-stop.

Raspuns:

Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email sau contactand telefonic serviciul WLC RENT Suport Clienti.

Raspuns:

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati si include numar nelimtat de km, asigurare(CASCO, RCA), taxe de drum, asistenta rutiera gratuita pe teritoriul Romaniei, serviciu dedicat Suport Clienti cu program non-stop online si telefonic.

Raspuns:

Conform contractului de inchiriere exista posibilitatea adaugarii a 2 soferi aditionali, gratuit. Avem insa rugamintea sa ne furnizati copii ale permisului de conducere si buletinului(sau pasaportului) tuturor soferilor de pe masina.

Raspuns:

O zi de inchiriere reprezinta 24 de ore. Pentru intarzierea returnarii masinii cu 2 ore nu se percepe nicio taxa. Pentru intarzierea cu 4 ore sau mai mult se va plati o zi in plus.

Raspuns:

Pentru a calatori in alte tari cu masina inchiriata este nevoie sa ne anuntati in prealabil pentru a va pune la dispozitie procura si asigurarile necesare.

Raspuns:

Depozitul de securitate este o garantie in bani pentru masina inchiriata. Acesta variaza intre 200EUR si 500EUR in functie de modelul inchiriat. Garantia se poate plati cash sau cu cardul in momentul livrarii masinii si se inapoiaza la sfarsitul perioadei de inchiriere. Depozitul de securitate se retine partial sau total in functie de gravitatea accidentului, atunci cand avarierea masinii se datoreaza din cauze proprii.